DENİZCİLER DERNEĞİ 4. GELENEKSEL BALIK YEMEĞİ

1 yıl önce

DENİZCİLER DERNEĞİ 4. GELENEKSEL BALIK YEMEĞİ

Derneğimiz tarafından her yıl düzenlenen geleneksel balık yemeği 600 kişinin katılımı ile Delfi Otelde gerçekleştirildi. Derneğimiz tarafından dört yıldan bu yana gerçekleştirilen ve artık gelenekselleşen yemekte istavrit balığı eşliğinde, süzme yoğurt, gambilya favası, Bodrum Mandalinası ve helva ikram edilirken, denizcilerin olmazsa olmazı peksimette unutulmadı. Denizcilerimiz,  söylediği Türk Sanat Müziği eserleri ile tanınan Bodrum’un yerel sanatçısı Mustafa Ergene’nin şarkıları eşliğinde eğlenendiler. Yemeğimizin en heyecanlı bölümü ise 130 hediyenin verildiği çekiliş oldu. Çekilişte yine her zamanki gibi akü, halat ve kabak gibi ilginç hediyelerin yanında battaniye, Denizciler Derneğinde kahvaltı, Papara Köy Sofrasından iki kişilik akşam yemekleri ve kahvaltılar, tost makinaları, gıda sepetleri, çeyiz eşyaları gibi birçok hediye sahiplerine verildi. Çekilişin en büyük hediyesi ise LCD Televizyon oldu.