DENİZCİLER DERNEĞİ 5. GELENEKSEL DAYANIŞMA VE KAYNAŞMA YEMEĞİ

6 ay önce

DENİZCİLER DERNEĞİ 5. GELENEKSEL DAYANIŞMA VE KAYNAŞMA YEMEĞİ

Derneğimiz tarafından her yıl düzenlenen geleneksel balık yemeği Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve 500 kişinin katılımı ile Delfi Otelde gerçekleştirildi. Derneğimiz tarafından beş yıldan bu yana gerçekleştirilen ve artık gelenekselleşen yemekte istavrit balığı eşliğinde, süzme yoğurt, gambilya favası, turp otu, Bodrum Mandalinası ve helva ikram edilirken, denizcilerin olmazsa olmazı peksimette unutulmadı. Denizcilerimiz,  söylediği Türk Sanat Müziği eserleri ile tanınan Bodrum’un yerel sanatçısı Mustafa Ergene’nin şarkıları eşliğinde eğlendiler. Yemeğimizin en heyecanlı bölümü ise 100 ü aşkın hediyenin verildiği çekiliş oldu. Çekilişte yine her zamanki gibi akü, halat , kol saati  gibi  hediyelerin yanında battaniye, Denizciler Derneğinde kahvaltı, Papara Köy Sofrasından iki kişilik kahvaltılar ve akşam yemekleri, gıda sepetleri, çeyiz eşyaları gibi birçok hediye sahiplerine verildi. Çekilişin en büyük hediyesi ise LCD Televizyon oldu.