Bodrum Denizciler Derneğinde 2. Erol Erdoğan dönemi !!

2 yıl önce

Bodrum Denizciler Derneğinde 2. Erol Erdoğan dönemi !!

Başkandan

Merhabalar,

‘Denizde Birlik Zamanı’ vizyonuyla 3 yıl önce, 2019’da çıktığımız yolda dernek üyelerimizin yoğun ilgi ve destekleriyle görev başına gelmenin gururunu yaşamıştık. Bu gururu bize ikinci kez yaşattığınız, şahsım ve birbirinden değerli ekibime gösterdiğiniz güvenle tekrar gösterdiğiniz için çok teşekkür eder, gerçekleştireceğimiz icraatlarla buna layık olmak için tüm ekibimle ve siz değerli üyelerimizin de işbirliğiyle samimiyetle ve özveriyle çalışacağımızın sözünü bir kez daha buradan belirtmek isterim.

Yola ‘Denizde Birlik Zamanı’ diyerek çıktık.

Çünkü denizcilik bir gelenek işidir ve bu geleneğin kazanılması uzun yıllar alır.

İnanıyoruz ki; nesilden nesile aktarılan denizcilik kültürümüzü çağın koşullarıyla geliştirebilmek ancak ‘birleştirici’ adımlar atılırsa mümkün olacaktır.

50 yılı aşkın süredir faaliyette bulunan Bodrum Denizciler Derneği, pek çok alanda denizcilere yardım sağlamış, imkanlar sunmuş ve denizcilerin yanında yer almıştır. Bizlerle birlikte derneğimizin kurumsal hafızasını baştan yaratmak ve inandığımız ‘denizcilik kültürünün’ gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak birinci önceliğimiz olacaktır.

Bodrumlu eski denizcilerimizin gençlere aktaracağı pek çok deneyim ve bilgi olduğuna inanıyoruz. Nesiller arası bağı güçlendirerek bir arada büyümeyi ve katmadeğer sağlayan icraatlarda bulunmayı amaçlıyoruz. Dernek olarak sahip olduğumuz imkanları genişletmek, genişleyen imkanlarımızdan da Bodrumlu denizcilerin faydalanmasını sağlamak hedefindeyiz.

Üreten ve ürettiğini paylaşan bir dernek yapısını inşa ederek, önümüzdeki nesillere teslim edeceğimiz kültürümüzü yaratmaya sizler sayesinde imkan bulduk, teşekkür ederiz.

Sevgilerimle

Erol Erdoğan