“Yat Personelinin Eğitiminin Sürdürülebilirliği” toplantıları

“Yat Personelinin Eğitiminin Sürdürülebilirliği” toplantıları

STCW Yenileneme Kurs Sürelerinin 15 günden aza düşürülmesi

Pandemi dönemi öncesinde Bodrum Denizciler Derneği moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Yat Personelinin Eğitiminin Sürdürülebilirliği “konulu toplantılarımız sonucunda hazırlamış olduğumuz STCW yenileme kurs sürelerinin 15 günden daha kısa bir süreye düşürülmesi hakkındaki talebimiz Ulaştırma Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü tarafından tarafından onaylamıştır. Pandemi dönemini atlattıktan sonra çalışmalarımıza devam edeceğiz.

DTO Bodrum Şube Başkanı Sayın Orhan Dinç

Muğla Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Sayın Tuncay Kuleli

Bodrum Liman Başkanlığı Yetkilisi Sayın Tanju Balkan

Bodrum Anadolu Teknik ve Kız Meslek Lisesi Öğretim Görevlisi Sayın Coşkun Yalçınalp

Turgutreis Otelcilik ve Meslek Lisesi Öğretim Görevlisi Sayın Ramazan Demirel

Gündoğan Fahriye Ilıcak Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Eray Eren

Dragos Denizcilik Yetkilisi Sayın Fehmi Gürbüzer

ve diğer katılımcı Öğretim Görevlileri, Bodrum Denizciler Derneği Başkanımız Sayın Erol Erdoğan ve genel sekreterimiz Sayın Fethi Kasırga’ya katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.