Muğla Valimiz Derneğimizi ziyaret etti !

Muğla Valimiz Derneğimizi ziyaret etti !

Muğla Valimiz Sayın Orhan Tavlı, beraberinde Bodrum Kaymakamı Sayın Bilgehan Bayar ve Milas Kaymakamı Sayın Mustafa Ünver Böke ile birlikte Ören’de yat imalat ve çekek bölgesinde bir dizi temas ve ziyaretin arkasından Bodrum Denizciler Derneğimizi ziyaret etmişlerdir.

Samimi bir sohbet ortamında geçen toplantıya dernek başkanımız Erol Erdoğan’nın ev sahipliğinde Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Sayın Orhan Dinç, Bodrum Liman Başkanı Sayın Kürşat Biçici, Marmaris Sahil Güvenlik Güney Ege Gurup Komutanı Sayın Süleyman Ercan, Bodrum Yarımadasındaki tüm günübirlik tekne kooperatif başkanları, ve değerli üyelerimiz katılım sağlamıştır.  Bodrum ve denizciliğimizi ilgilendirilen her türlü sorun ve öneriler Sayın Valimiz Orhan beye taraflarca ilk ağızdan iletilmiş ve bu  konuların takipçisi olunacağının sözü hem Bodrum ve Milas Kaymakamlarımız hem de valimiz Sayın Orhan Tavlı tarafından ifade edilmiştir.