Muttaş Online Liman Bağlama Başvuru İşlemleri

1 yıl önce
177 kez görüntülendi

Muttaş Online Liman Bağlama Başvuru İşlemleri
Reklam

Tarafınızca da bilindiği üzere her yıl, bir önceki yılın Ekim ayında başlanarak takip eden seneye ait olacak şekilde tekne donatanlarımızın Muttaş Kıyı Tesislerimize bağlama başvuruları mail veya şahsen başvuru yolu ile kabul edilmekte ve bu başvuruların değerlendirmelerinin tamamlanmasını takiben, başvurusu olumlu değerlendirilen tekne donatanlarının sözleşmelerinin yapılması ile süreç tamamlanmakta idi.
2023 yılı ile birlikte Muttaş Kıyı Tesislerimiz (Bodrum,Gümbet,Marmaris,İçmeler,Turunç,Fethiye Yat limanları ve Bağlama yerlerimiz ile Güllük Çekek yeri ) yönetiminin teknolojik entegrasyonunun ilk aşaması olan, online bağlama başvuru ve sözleşme süreçlerinin yürütülmesi olarak 2023 yılı bağlama başvuruları ve sözleşme işlemleri https://limanbasvuru.muttas.com.tr 19.12.2022 tarihi itibariyle yürürlüğe girecektir. Bu tarihten itibaren ilgili adres üzerinden yapılan bağlama başvuruları kabul edilecek olup, bunun dışında yapılan, yapılmış veya yapılacak olan tüm başvurular geçersiz olarak kabul edilecektir.
Tüm liman bağlama başvuru sahiplerinin https://limanbasvuru.muttas.com.tr internet adresinde bulunan yönlendirmelere göre hareket ederek bağlama başvuru formlarını en kısa sürede oluşturmaları mağduriyet yaşamamaları adına son derece önemlidir.
Sistem üzerinden bağlama başvurusu bulunmayan hiç bir tekne ile; Cinsi, türü ve diğer her ne özelliği olursa olsun uzun süreli bağlama sözleşmesi yapılmayacaktır.
Bu önemli durumunda varlığını göz önüne alarak tekrar vurgulamak isteriz ki ; Tüm liman bağlama başvuru sahiplerinin veya başvuruda bulunmak isteyen tekne sahiplerinin https://limanbasvuru.muttas.com.tr internet adresinde bulunan yönlendirmelere göre hareket ederek bağlama başvuru formlarını en kısa sürede oluşturmaları mağduriyet yaşamamaları adına son derece önemlidir.

Paylaş
Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık