Denizciler Derneği Sigorta

Bodrum Denizciler Derneği Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi

2002 yılında üyelerimizin kaliteli ve daha ucuza sigorta hizmeti alabilmesi amacı ile kurulan Sigorta Acenteliğimiz üyelerimizin özellikle tekne sigortalarını daha ucuza ve daha güvenilir bir şekilde yaptırabilmeleri amacıyla kurulmuştur ve kurulduğu günden bu güne kadar geçen 20 yıllık sürede başarı ile faaliyetlerine devam etmektedir. Sigorta Acenteliğimiz AVIVA SİGORTA ev ANADOLU SİGORTA yetkili acentesidir. Bünyesinde bulunan 1000´den fazla tekne sigortasıyla Türkiye´nin tekne sigortası dalında en büyük acentelerinden birisi durumuna gelmiştir.  Acenteliğimiz üyelerimizin göstermiş olduğu birlik ve beraberlik sayesinde bugünlere gelmiştir ve bu birlik ve beraberlik sonucunda da çok daha ucuza ve çok daha kaliteli sigorta poliçesi düzenletme fırsatını yakalamışlardır. Ayrıca toplam müşteri sayımız 5.000’li rakamlara ulaşmıştır.

AVIVA Sigorta ile acentelik faaliyetlerini başlayan şirketimiz üyelerinin ihtiyaçlarını karşılarken daha fazla seçenek sunabilmek amacı ile ANADOLU SİGORTA yetkili acenteliğine de başlamış ve aşağıda görebileceğiniz gibi çalıştığımız sigorta şirketi sayımız yediye çıkmıştır.

AMACIMIZ üyelerimizin kurumsal ve kişisel varlıklarını güvence altına alacak sigorta hizmetlerini sunarak mal varlığının, sağlığının ve gelecek beklentisinin en uygun koşullarla korunmasını sağlamaktır.

HEDEFİMİZ bireysel ve kurumsal risklerin ihtiyaçlarını belirleyip, en uygun poliçe şartlarını, limitlerini ve fiyatlarını oluşturarak sigorta aracılık hizmetini beklenenin üzerinde sunmaktır.

20 yıllık tecrübemizle, satış öncesi ve satış sonrası hizmetleri, üyelerimize kusursuz bir biçimde aktarıp yaşamlarına değer katmak istiyoruz. Hizmet ve ürün kalitemizdeki süreklilikle, riskinizi asgariye indirecek önlemleri öneriyor, ulaşılabilirlik özelliğimizle kaza, yangın hastalık gibi en zor anlarınızda yanınızda yer alıyor, yetkinliğimizle hasarınızın derhal ödenmesini sağlıyoruz.

YETKİLİ ACENTELİKLERİMİZ

MÜŞTERİ HİZMETLERİMİZ

Bireysel Emeklilik hariç her türlü sigorta hizmetleri talepleriniz için yanınızdayız.

Teknik Danışmanlık

Sigortalıya ait yürürlükteki sigorta poliçelerinin incelenmesi, poliçelerin kapsamı, uygulanan muafiyetler ve ödenen primler konularında önerilerde bulunulması başlıklarını kapsar.

Risklerin Tespiti, Fiyat Araştırma ve Analizi

Sigortalının faaliyet alanında ortaya çıkabilecek gerçekleşmesi muhtemel risklerin tespit edilmesi, bu risklerin azaltılmasına yönelik önerilerin de yer aldığı risk analiz raporunun sunulması hizmetidir. Gerçek sigorta ihtiyaçlarının belirlenmesinin ardından, sektörde yer alan güçlü sigorta şirketleri nezdinde yapılan fiyat araştırması ve karşılaştırmalı fiyat analiz raporunun sunulmasıdır.

Poliçe Düzenlemesi ve Ödeme Tarihi

Sigortalının talepleri doğrultusunda, belirlenen ihtiyaçların poliçelendirilmesi için özel şartların hazırlanması, poliçelerin hatasız olarak düzenlenmesi, detay icmal raporunun hazırlanması, poliçelerin müşteriye teslimi ve sigorta primlerinin ödeme takipleri bu hizmetin içinde yer alır.

Özellikle Sağlık Sigortası, Kasko ve Yat Sigortalarında üyelerimize özel teminatlar ve primler mevcuttur.

TEL : 0252 316 55 53
GSM : 0549 319 48 48