Anlaşmalı Kurumlar

Denizciler Derneği ve Bodrum Feribot Firması arasında imzalanan protokol gereği yurtdışı hatlarda geçerli olmak suretiyle tek yön, günübirlik gidiş gelişlerde veya farklı gün gidiş geliş bilet fiyatlarında dernek kartını ibraz eden üyelerimize %20 indirim uygulanacaktır.
Tel:0252 316 08 82

Bodrum Denizciler Derneği ile Bodrum Amerikan Hospital arasında imzalanan protokol gereği, Dernek üyelerimize ve 1. derece yakınlarınadernek kartlarını ibraz eden üyelerimize tüm tetkiklerde ve muayenelerde %45 varan indirimler uygulanacaktır.
Tel:444 4478

Denizciler Derneği ile Beyaz Melekler Sağlık Kabini arasındaki anlaşmaya istinaden, Evde, Otelde, İşyerinde, Uçakta ve Teknede hasta bakımı,özel sağlık hizmeti üyelerimiz ve 1. derece yakınlarına özel güncel fiyat üzerinden %20 indirimli uygulanacaktır.
Tel:0252 358 51 54