Projeler ve Faaliyetler

YÖNETİM KURULU FALİYETLERİ

27 Şubat 2016 tarihinde düzenlenen (Ege Üniversitesi) 3.Ulusal Deniz Turizmi Sempozyum’una  Başkan Mustafa Demiröz konuşmacı olarak  katıldılar.

2 Mart 2016 tarihinde Yönetim Kurulu Kaymakamlığı ziyaret ettiler.

10 Mart 2016 tarihinde Yönetim Kurulu Jandarma Komutanlığı, ve Bodrum Ticaret Odasını ziyaret ettiler.

9-13 Mart 2016 tarihinde Bodrum da yapılacak olan(BIOR) Bodrum International Optimist Regatta Yarışlarına Sponsor olarak katkıda bulunuldu.

16 Mart 2016 tarihinde Yönetim Kurulumuz Belediye Başkanlığını ve Liman Başkanlığını ziyaret etmiştir.

18 Mart da İstanbul da yapılan Türkiye Denizcilik Federasyonu Çalıştayına Başkan Mustafa Demiröz Katıldı.

2 Nisan 2016 tarihinde 2016 Su Ürünleri  Tebliğine öneri sunmak adına , Ticaret Odası toplantı salonunda Bodrum Denizciler Derneği  2.Balıkçılık Çalıştayı yapıldı.

4 Nisan 2016 tarihinde yapılan Deniz Şehitlerini Anma Etkinliğinde Deniz Şehitlerimizin ruhuna lokma  yaptırılmıştır.

8 Nisan 2016 tarihinde Polis haftasında   Emniyet Müdürlüğü  ziyaret  edildi.

15 Nisan 2016 Turizm Haftası nedeni  ile Denizciler Derneği  tarafından  kokteyl  hazırlanmıştır.

03 Mayıs 2016 tarihinde Bodrum Liman Başkanlığı, Sahil Güvenlik ve Turizm İlçe Müdürlüğü’nün de katılımı ile sezon bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı   yapılmıştır.

16-21 Mayıs 2016 tarihlerinde Türkiye Yelken Federasyonu’nun Federasyon yarışları için Venüs isimli teknemizin yarışlarda kullanılmak üzere finish teknesi olarak görevlendirilip  sponsor olunmuştur.

18  Mayıs 2016 tarihinde ÖTV’siz yakıtın Jurnale işlenmesi hakkında eğitim semineri yapılmıştır.

05Haziran 2016 ünlü denizci Sadun Boro ölümünün 1.yılında derneğimizin organize ettiği Okul Gemisi ile Bodrum’lu denizcileri temsilen Okluk koyunda anma töreni düzenlemiştir.

1 Temmuz Kabotaj Bayramı kutlama programı dolayısıyla yağlı direk organizasyonu ve Lokma,Keşkek Pilav ve tatlı ikramları yapılmıştır.
Kurban bayramı nedeni ile Sahil Güvenlik Komutanlığı askerleri için 1 adet kurban kestirilmiştir.
Her Yıl Geleneksel Olarak düzenlenen ahşap yat yarışlarına Sponsor olunmuştur.Okul Gemisi ile Yönetim Kurulumuz yarışlara katılmıştır.

15 Ekim 2016 tarihinde Rus Kültür Günleri kapsamında yapılacak festivalde lokma yaptırılmıştır.

19 Ocak 2017 tarinde yönetim Kurulumuz yeni gelen Emniyet müdürümüzü tebrik ziyaretine gitmişlerdir.

24 Ocak 2017 tarihinde Yönetim Kurulumuz yeni gelen Kaymakamımızı tebrik ziyaretine gitmişlerdir.

09.Mart 2017 tarihinde Yönetim Kurulumuz yeni gelen Liman Başkanına Tebrik ziyaretine gitmişlerdir.

18 Mart 2017 tarihinde Çanakkale şehitlerimizin ruhu için Lokma döktürülmüştür.

25 Mart 2017 tarihinde gerçekleşen Denizcilik Federasyonu Toplantısında Başkanımız Mustafa Demiröz başkan yardımcılığı görevine seçilmiştir.

10.04.2017 tarihinde başkanımız Mustafa Demiröz denizcilik haftası festivali nedeni ile Yaşar Üniversitesinde konferans vermiştir.

02.05.2017 tarihinde Gökova Tanıtımı için TRT haber kanalında yayınlanacak Mavi Yeşil adlı program çekimleri için Tekne kiralanmıştır.

22.05.2017 tarihinde Muğla da gerçekleşecek Turizmcilere Terörle mücadele seminerine başkanımız Mustafa Demiröz katılmıştır.

30.05.2017 tarihinde Bodrum’un tanıtımı için İtalyan gazetecilere tekne kiralanmıştır.
06.06.2017 tarihinde Deniz Kurtarma Derneği tarafından alınan Deniz Ambulansına destek
amaçlı yardım yapılmıştır.

13.06.2017 tarihinde Bodrum Yelken Okuluna öğrencilere verilen yelken eğitimi için 2.el
Laser Bahia Yelkenli tekne alınmıştır.

14.06.2017 tarihinde Kilisebükü Adalıyalı mevkiinde Ets tur otel inşaatı için bilirkişi incelemesinden önce Anıtlar kuruluna tescillenen 1. derece arkeolojik yapıların keşifi için sürat botu ve tekne kiralanmıştır.

20-23 Haziran 2017 tarihinde Bodrum tanıtımı için İskandinav medya gurubu için tekne kiralanmıştır.

21-25 Haziran 2017 tarihinde Bodrum tanıtımı için Hollanda medya gurubu için tekne kiralanmıştır.

1 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleşen kabotaj bayramı kutlamalarında Keşkek Pilav ve Lokma ikramları yapılmıştır.Yağlı direk yarışı için tekne kiralanmıştır.